Vorige | Volgende

Huizerweg 45 A BUSSUM, winkelcentrum

Vraagprijs € 1.100.000 k.k.

Omschrijving

Aan invalsweg en aanlooproute naar het centrum op bijzonder aantrekkelijke winkellocatie gelegen volledig verhuurd beleggingsobject, bestaande uit twee winkelunits van 173 m2 en 54 m2, in gebruik als apotheek respectievelijk atelier voor maatwerkkleding, onder de winkels gelegen souterrain alsmede twee op de eerste woonlaag en twee op de tweede woonlaag gelegen zelfstandige woonappartementen met...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
314 m²

Omschrijving

Aan invalsweg en aanlooproute naar het centrum op bijzonder aantrekkelijke winkellocatie gelegen volledig verhuurd beleggingsobject, bestaande uit twee winkelunits van 173 m2 en 54 m2, in gebruik als apotheek respectievelijk atelier voor maatwerkkleding, onder de winkels gelegen souterrain alsmede twee op de eerste woonlaag en twee op de tweede woonlaag gelegen zelfstandige woonappartementen met berging in de onderbouw cq. de begane grond.

Huuropbrengst winkels: € 66.806,00 per jaar (ex btw)
Huuropbrengst souterrain: € 300,00 per jaar
Huuropbrengst woonappartementen: € 41.238,00 per jaar

Het atelier en de beide daarboven gelegen appartementen zijn in 2010 volledig gerenoveerd, waarbij de woningen zijn voorzien van luxe keuken, badkamer, sanitair en laminaatvloeren. Deze units zijn bovendien voorzien van eigen cv-installatie. De apotheek heeft eveneens een eigen cv-installatie, de beide daarboven gelegen appartementen hebben een gezamenlijke installatie. Afrekening van de nutsvoorzieningen geschiedt op basis van jaarafrekening met servicevoorschotten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
314 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bussum
Sectie
B
Perceel
4089
Oppervlakte
207 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Bussum
Sectie
B
Perceel
4090
Oppervlakte
187 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Nabijgelegen